Ξέσπασε "πόλεμος" στο Power of Love! «Η Στέλλα μιλάει πολύ για τον εαυτό της...» (Βίντεο)

08.06.2018Φαίνεται πως κάποιος δεν θα έκανε ποτέ παρέα με την Στέλλα Μιζεράκη- ενώ εξέφρασε την άποψή του ιδιαίτερα έντονα, προκαλώντας τις αντιδράσεις του σπιτιού!

Ο λόγος για τον Σάκη, που με αφορμή την ερώτηση της Μαρίας Μπακοδήμου για το ποια κοπέλα θα επέλεγε αν ήταν όλες ελεύθερες- ο παίκτης του Power of Love, είπε την Βίβιαν! Όσο για το πιο κορίτσι δεν θα του ταίριαζε καθόλου;

«Η Στέλλα, γιατί είναι αυτό που πραγματικά ποτέ μου δεν θα πήγαινα ούτε να γνωρίσω...Γιατί μιλάει πολύ για τον εαυτό της- πρώτον. Δεύτερον παρουσιάζει τον εαυτό της υπερβολικά τέλειο, που αυτό δεν μπορώ. Εγώ τσαλακώνομαι πάρα πολύ. Και γενικά οι συνήθειες μου είναι πολύ χύμα, πολύ αληθινές! Μπορεί και η Στέλλα να είναι αληθινή, δεν είπα αυτό ότι δεν είναι, αλλά είναι πολύ χύμα οι συνήθειες μου. Δεν θα ταιριάζαμε καθόλου. Και γενικά ο τρόπος διαφέρει πάρα πολύ- που θα μιλήσει, που θα κάνει χιούμορ...Δεν θα γελάσω με κάτι που θα πει η Στέλλα....», ενώ αργότερα εξήγησε ότι με την Μαρίνα, ο Alex και ο Παναγιώτης π.χ ξεκαρδίζεται στα γέλια με το απρόβλεπτο χιούμορ!

youweekly.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


246