Τα πρώτα λόγια της Γερονικολού για την σχέση της με τον Τσιμιτσέλη!

10.06.2018Η Κατερίνα Γερονικολού αποτελεί μία ηθοποιός άκρως εντυπωσιακή και πάντοτε στο πέρασμα της, προκαλεί πανικό. Στην εφημερίδα Real και στο ένθετο Real Life μίλησε η ίδια και ‘στάθηκε’ στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μάλιστα, όσο και ας σας φαίνεται περίεργο, είναι η πρώτη φορά που μιλά για τη συγκεκριμένη σχέση.

Αναλυτικά:‘Τίποτα δεν με ενοχλεί, απλώς δεν νιώθω άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν είμαι έτοιμη να πω κάτι! Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί. Για την ώρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παίζουν με τον Γιάννη στην ταινία «Bachelor 3», που γυρίζεται αυτή την εποχή, γεμίζοντας με χαρά. Νομίζω ότι το σενάριο της είναι δυνατό και έχει μεγάλες εκπλήξει και πολλές ανατροπές’, τόνισε και συμπλήρωσε:

‘Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας (σ.σ. γελάει πονηρά). Αυτό σου αρκεί; Σου τονίζω ξανά πως είναι νωρίς ακόμα και δεν είμαι έτοιμη να πω κάτι παραπάνω από το ότι ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί. Γενικά το πιστεύω αυτό. Δεν μου αρέσει να μιλάω για κάτι – ειδικά όταν είναι τόσο λεπτό και είναι στην αρχή του…’.

lifenewscy.tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


245