Η Αποστολία Ζώη έχει χωρίσει και το παραδέχτηκε για πρώτη φορά!

09.07.2018Η Αποστολία Ζώη, μεγάλη νικήτρια του Nomads, παραδέχθηκε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της μουσικό Γιώργο Μαραγκό.

Οταν επέστρεψε από το μαγευτικό Παπαουάν στις Φιλιππίνες ως η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού, είδαμε τον αγαπημένο της να την υποδέχεται στο αεροδρόμιο. Εκτοτε, όμως, η Αποστολία εμφανίζεται παντού μόνη. Τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή;

«Χρειάζομαι χρόνο για να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη. Να βρω τις ισορροπίες μου και να προχωρήσω. Η μοναξιά δεν μου αρέσει. Τη μοναχικότητα, όμως, την αναζητώ κάποιες φορές. Αυτό που αναζητώ από μια σχέση είναι ανεμελιά και ειλικρίνεια. Αυτό που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να βρεθεί στο πλευρό μου είναι να μου καταθέσει την αλήθεια του, ώστε να νιώθω ασφάλεια, κάτι που λείπει από τη ζωή μου τους τελευταίους μήνες. Ομολογώ ότι είναι σπάνιο στις μέρες μας», δήλωσε στη Realnews αφήνοντας σαφείς αιχμές, και συμπλήρωσε: 

 «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό, όχι γιατί θέλω κάτι να διαιωνίζεται και να αναμοχλεύεται, αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που ακόμη και στον στενό μου κύκλο, στα προσωπικά μου είμαι φειδωλή. Πόσο μάλλον δημόσια».

reporter.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


312