Ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε τις απουσίες από το γάμο του…

12.09.2018Ο λαμπερός γάμος του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα τόσο με τις παρουσίες που είχε, όσο και με τις απουσίες. Όσον αφορά στον Γιώργο Μαυρίδη, μάλλον δεν τέθηκε ποτέ θέμα παρουσίας και άρα δεν θεωρείται απουσία.

Τι είπε όμως ο Σάκης Τανιμανίδης για την απουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί από το γάμο του;

«Αυτό είναι αλήθεια. Ο Ατζούν δεν ήρθε. Δεν ήρθε ο Ατζούν, δεν ήρθε και ο ξάδελφος μου ο Παναγιώτης επίσης. Καλά τα πάμε και με τον Παναγιώτη, δεν χάλασαν οι σχέσεις μας που δεν ήρθε. Όπως δεν ήρθαν πολλοί στο γάμο μας. Όπως πολλοί άνθρωποι δεν πηγαίνουν σε γάμους. Καταλαβαίνω που το πας, είναι ερώτηση παγίδα και αυτή. Όλα μια χαρά.

Συζητήθηκε ότι η σχέση σου με τον Ατζούν δεν είναι πάρα πολύ καλά, γιατί πέρυσι σου έφερε σαν συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό στο Survivor.

Ευκαιρία λοιπόν να τα χώσω στον Γιώργο που ήρθε να μου φάει τη θέση. Σε ευχαριστώ που μου δίνεις αυτή την πάσα. Δεν γίνεται… Είναι αστεία αυτά που γράφονται. Προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Ο Γιώργος είναι κολλητός. Ο Ατζούν είναι πολύ καλός μου φίλος, με πήρε τηλέφωνο να μου ευχηθεί. Όλα μια χαρά.»

zappit.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


322