Ελεονώρα Μελέτη: "Ξεκατινιάστηκε" για τα μάτια του άντρα της! - "Άκου κουκλίτσα..."

17.09.2018Tην καλύτερη περίοδο της ζωής της φαίνεται, πως διανύει η Κατερίνα Καινούργιου, που ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Νάσου Αναστασόπουλου! To ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι, με την παρουσιάστρια του Epsilon, να δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της!

Κάτω από τη φωτογραφία της, υπήρξαν σχόλια που την αποθέωναν και κάποια που ήταν επικριτικά και αναφερόντουσαν στην διαφορά ηλικίας! Μάλιστα, κάποια follower προσπαθώντας, έγραψε: "Την Ελεονώρα Μελέτη πως την παντρεύτηκε ο πιτσιρικάς...δεν κατάλαβα... γιατί όχι και αυτός.?λίγη θα του πέσει.?"

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε άμεση απάντηση, γράφοντας: "Άκου κουκλίτσα... αν ο άντρα μου είναι πιτσιρικάς που τον περνάω 4 χρόνια,τότε κ μένα με λες τεκνό. Από την άλλη ο πιτσιρικάς με παντρεύτηκε γιατί αγαπηθήκαμε. Κ γιατί πίστεψε με διαθέτω πολυυυ δυνατό πακέτο που μόνο ένας σαν τον άντρα μου θα μπορούσε να διαχειριστεί. Μακάρι το Κατερινάκι να βρει αυτό που της αξίζει κ γιατί όχι να είναι είτε ο συγκεκριμένος είτε κάποιος άλλος, έστω κ μικρότερος"

youweekly.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


312