Ιωάννα Μπέλλα: Νέος έρωτας για την Σταρ Ελλάς; Η εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες!

21.01.2019



Το γνωστό μοντέλο και Star Hellas που πρόσφατα είχε συζητηθεί για την φημολογούμενη σχέση της με το Δημήτρη Μηλιώνη φαίνεται να είναι είναι ερωτευμένη ξανά..  Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso", η Ιωάννα Μπέλλα κάνει εμφανίσεις σε μαγαζιά των Νοτίων Προαστίων με τον Γιώργο Σαλταπίδα.

Ο νεαρός άνδρας έχει κοινό με την Ιωάννα Μπέλλα ότι είναι φίλος του Δημήτρη Μηλιώνη. Κατοικεί στη περιοχή της Βάρκιζας, αγαπά τα πανάκριβα γρήγορα αυτοκίνητα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη σχέση μεταξύ Ιωάννας Μπέλλα και Γιώργου Σαλταπίδα αλλά ήδη έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μεταξύ τους μια τρυφερή φιλία.

Άτομα του στενού κύκλου του μοντέλου αναφέρουν, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ότι όταν η Ιωάννα δεν προπονείται στη Γλυφάδα υπό το άγρυπνο βλέμμα του personal trainer της, περνάει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της μαζί του.Μάλιστα, η καλλονή που μας εκπροσώπησε τον περασμένο Δεκέμβριο στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος και ο Γιώργος Σαλταπίδας φαίνεται να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Όμως, παρά το γεγονός ότι τους έχουν δει πολλές φορές μαζί στη Γλυφάδα και σε γύρω περιοχές, οι δυο τους δεν έχουν υπάρξει (μέχρι στιγμής) διαχυτικοί δημοσίως ούτε έχουν δώσει κάποια άλλη αφορμή προκειμένου να σχολιαστούν.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1694