Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! To ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή η Φαίη Σκορδά

22.01.2019



Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που έχασε χτες τον αγαπημένο του πατέρα! Την είδηση, έκανε γνωστή μέσα από το Πρωινό η Φαίη Σκορδά, εμφανώς συγκινημένη.

«Ο Δημητρός μας έχασε τον μπαμπά του. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την εκπομπή κανονικά, αλλά μας συγχωρείτε γιατί είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι» ανέφερε με υγρά μάτια και τρεμάμενη φωνή. Δείτε το σχετικό βίντεΟ Δημήτρης Ουγγαρέζος, όσο εξωστρεφής είναι στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, τόσο προστατευτικός είναι με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. O ίδιος, έχασε αιφνίδια τον πατέρα του και την σχετική ανακοίνωση έκανε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό. Λίγους μήνες πριν, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα,ο Δημήτρης μας σύστησε τον πατέρα του σε μια ανάρτηση που έμελλε να είναι η τελευταία του!

Ο παρουσιαστής, που μας συγκίνησε, έγραψε στο instagram του για τον πατέρα του: «Δεν έχω ιδέα αν μπορούν οι λέξεις να χωρέσουν όλα εκείνα για τα οποία θέλω να ευχαριστήσω τον καπτα-Γιώργη…ή μάλλον έχω: Δε μπορούν.

Σ ’ευχαριστώ που δεν ήσουν τέλειος. Που έκανες λάθη και με έμαθες πώς είναι να μαθαίνεις απ’τα λάθη σου, να αγαπάς τους ανθρώπους, να εκτιμάς τη γενναιοδωρία και να αντιδράς στην αδικία – ακόμη κι όταν δε αφορά εσένα, αλλά αφορά τον διπλανό σου. Με έκανες άνθρωπο, ίσως όχι τόσο δυνατό, αλλά σίγουρα επίμονο, δίκαιο και δοτικό. Σ’ ευχαριστώ που μου δίδαξες να προχωρώ και να εξελίσσομαι προς το τέλειο, αναγνωρίζοντας πως ο ίδιος δεν είμαι τέλειος. Τελικά, κοίτα που βρήκα λόγια για να σ’ ευχαριστήσω, ξέρω όμως ότι μια λέξη αρκούσε: Μπαμπά, ευχαριστώ. Πέμπτη είναι ακόμη, η γιορτή του πατέρα είναι αυτήν την Κυριακή.»! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1706