Απίστευτη αποκάλυψη παίκτριας του GNTM: «Τα κορίτσια παίρνανε διάφορες τέτοιες ουσίες»

23.01.2019



Για τη ζωή της μετά το Next Top Model μίλησε η Άννα Τσακουρίδου το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκαλύπτοντας πως έχει επιστρέψει στην παλιά της ζωή.

«Περνάω καλά, ουσιαστικά ασχολούμαι με τις δουλειές που έκανα και πριν το παιχνίδι, δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά μου. Περιμένω να δω τι θα κάνω και σχετικά με το μοντελινγκ. Σίγουρα θα μου άρεσε να είναι η Έλενα Χριστοπούλου η booker μου, περίμενα ότι μετά το παιχνίδι κάποια κοπέλα θα την πάρει να την μανατζάρει, τελικά δεν έγινε. Επέλεξε την Εβελίνα, οπότε εύχομαι καλή επιτυχία».

Σχετικά με τις κόντρες που επικράτησαν μέσα στο παιχνίδι αλλά και τις καυστικές δηλώσεις των κοριτσιών μπροστά στις κάμερες για τις συμπαίκτριές της σχολίασε: «Σίγουρα οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν πράγματα τα οποία έβλεπαν να συμβαίνουν μπροστά στις κάμερες, δεν θα έβαζαν έτσι φιτιλιές. Την δουλειά τους έκαναν, έπρεπε να ρωτήσουν συγκεκριμένα πράγματα. Για μένα έπαιζε ρόλο το πώς θα απαντήσει η κάθε μια…Δεν ήταν μόνο τα κορίτσια από την τριάδα της φωτιάς που δεν είχα καλή σχέση. Με όλες τις υπόλοιπες κοπέλες δε μιλούσα, ούτε τώρα μιλάω. Η νίκη της Ειρήνης ήταν απόλυτα δίκαιη, για μένα από τη στιγμή που είδαμε και το αποτέλεσμα των φωτογραφιών ήταν ξεκάθαρο το ποια θα έπρεπε να είναι η νικήτρια».

Στη συνέχεια ζητήθηκε από την Άννα Τσακουρίδου να σχολιάσει τη δήλωση της Μέγκι η οποία πρόσφατα ανέφερε πως αν θα έπρεπε να δώσει καθαρκτικό σε κάποια από τις πρώην συμπαίκτριές της θα επέλεγε να το δώσει σε εκείνη. Με αφορμή αυτή τη δήλωση έκανε και μια αποκάλυψη που η αλήθεια είναι μας άφησε άφωνους. «Αχ, να είσαι καλά Μέγκι μου. Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια παίρνανε αρκετά τέτοια πράγματα μέσα στο παιχνίδι, διάφορες τέτοιες ουσίες. Δεν ξέρω γιατί είπε ότι θα έδινε σε μένα καθαρκτικό. Γενικά παίρνανε κάτι τσάγια περίεργα, δεν ξέρω».

peoplegreece.com

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


635