Σοκάρουν οι εικόνες από το νοσοκομείο! Γνωστός ηθοποιός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι!

28.03.2018Γνωστός ηθοποιός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και έχει υπάρξει επίκεντρο αποκαλύψεων για σεξουαλικά σκάνδαλα. Ο ίδιος, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και είπε: «Είμαι στο νοσοκομείο! Δέχθηκα επίθεση απόψε! Ένας άνδρας άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μου και με κάρφωσε με κάτι! Ευτυχώς στο αυτοκίνητο ήμουν μόνο εγώ και η ασφάλειά μου, όταν μας πλησίασαν τρεις άνδρες. Μόλις η ασφάλειά μου αφαιρέθηκε για λίγο, ένα αυτοκίνητο εμφανίστηκε και δέχθηκα επίθεση. Είμαι καλά».

Ο λόγος για τον ηθοποιό, Κόρεϊ Φέλντμαν, που εν όψη των ερωτικών παρενοχλήσεων του Χόλιγουντ, έκανε καταγγελίες για κυκλώματα παιδοφιλίας- κάντοντας αποκαλύψεις και για τον φίλο του Κόρεϊ Χάιμ, ότι έχει πέσει θύμα βιασμού.

Απειλές φαίνεται να δέχεται στην προσωπική του σελίδα, αφού στο δεύτερο tweet του, αναφέρει: «Δέχομαι απειλές σε όλα τα social media. Υπάρχει αυτή η "λυκοσυμμορία" και είμαι σίγουρος ότι η επίθεση είναι αποτέλεσμα αυτών των χυδαίων πράξεων. Έχω λόγους να πιστεύω ότι όλα συνδέονται μεταξύ τους»

Σύμφωνα με την Fox News, η αστυνομία από την πλευρά της δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη ότι διεξάγεται κάποια έρευνα για την επίθεση- παρόλο που ο ηθοποιός είπε ότι εξετάζεται ως απόπειρα ανθρωποκτονίας.

youweekly.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
567