Πουλούν στο eBay τη μπομπονιέρα του Χάρι και της Μέγκαν (pics)

21.05.2018Μόλις δύο μέρες έχουν περάσει από τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και ήδη στο eBay βρίσκονται προς πώληση τα δώρα που έδωσε το ζευγάρι στους 2.640 καλεσμένους που βρέθηκαν στο κάστρο του Γουίνδσορ. 

Κι όμως τώρα μπορεί όποιος θέλει να αποκτήσει την τσάντα από καμβά με τα αρχικά γράμματα της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, καθώς και τα δωράκια που περιείχε αυτή μέσα. Βέβαια για να την αποκτήσει ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, καθώς οι τιμές που «παίζουν» είναι 400 δολάρια και πάνω.
 

Μάλιστα πολλοί από αυτούς είχαν σκοπό εκ των προτέρων να «δημοπρατήσουν» το δώρο που πήραν από το γάμο και φρόντισαν να βγάλουν φωτογραφία την τσάντα έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία πως είναι αυθεντική.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με την Daily Mail στο eBay έχουν γίνει τουλάχιστον 25 καταχωρίσεις με την γαμήλια «μπομπονιέρα», η οποία ξεκινά από 420 δολάρια για όλο το δώρο και από 25 δολάρια για μεμονωμένα τα δωράκια που περιείχε η τσάντα από καμβά.

cyprustimes.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


638