5 φορές που η Μέγκαν Μαρκλ ντύθηκε όπως και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα…

24.06.2018


Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες. Η κοινωνική της προσφορά, ο εναλλακτικός τρόπος προσέγγισης των βασιλικών καθηκόντων της και φυσικά η κομψή παρουσία της θα ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και θα επηρεάζουν γυναίκες όλων των δεκαετιών.

Έτσι ανεπηρέαστη δεν έμεινε και η Μέγκαν Μαρκλ. 5 φορές φαίνεται ότι εμπνεύστηκε από παλαιότερες εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και ντύθηκε όπως εκείνη. Ο λογαριασμός του Instagram Harry and Meghan daily συγκρίνει το style των γυναικών και τονίζει τις κοινές αναφορές τους στο styling, δες παρακάτω.

fthis.grΣοκαριστική μαρτυρία στην άγρια δολοφονία Κύπριας γυναίκας στην Μαραθάσα: Μετέφερε με ώτοστοπ τον δολοφόνο Άγριο φονικό με θύμα 56χρονη. Βρέθηκε μαχαιρωμένη σε αυτοκίνητο στον Οίκο Μαραθάσας.Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές ενώ αποκλείστηκε όλη η περιοχή αφού υπάρχουν φόβοι διαφυγής του δράστη στα κατεχόμενα. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε όχημα στον Οίκο Μαραθάσας το μεσημέρι της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, ήταν γύρω στη μία και τέταρτο το μεσημέρι όταν πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία. Η γυναίκα, εντοπίστηκε εντός του ακινητοποιημένου οχήματος, στην θέση του οδηγού και όπως πληροφορούμαστε, έφερε τραύματα από μαχαρί στον λαιμό και σε διάφορα μέρη του σώματος της. Αναζητούν τον συνοδηγό του οχήματος και γίνονται έρευνες σε δασική περιοχή που βρίσκεται κοντά από εκεί όπου εντοπίστηκε το όχημα. Μαρτυρία αναφέρει, ότι η 56χρονη μετέφερε άγνωστο πρόσωπο που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και της ζήτησε να τον μεταφέρει. Πρόκειται για 56χρονη, ωστόσο ακόμη να διευκρινιστούν τα ακριβή στοιχεία της.Η σκηνή είναι αποκλεισμένη και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν πρόκειται για Ελληνοκύπρια ή αλλοδαπή γυναίκα. Στην σκηνή μόλις έφθασε και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.


1982