Νέα εγκυμοσύνη στο παλάτι: Έγκυος η Kate Middleton;

25.10.2018Καθώς ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Αυστραλία, η βασιλική οικογένεια φαίνεται πως ετοιμάζεται για ακόμα ένα ευχάριστο γεγονός, που αυτή τη φορά αφορά την τέταρτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton. 

Έτσι ισχυρίζεται το δημοσίευμα των εκδόσεων US αλλά και του περιοδικού Star,  που κυκλοφορεί με εξώφυλλο την τέταρτη εγκυμοσύνη της δούκισσας  του Cambridge.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ''o πρίγκιπας William και η Kate Middleton ξεκίνησαν τις προσπάθειες για ένα τέταρτο μωρό, όμως δεν περίμεναν πως θα συνέβαινε τόσο σύντομα. Λίγους μόνο μήνες μετά τον ερχομό του πρίγκιπα Louis, η τέταρτη εγκυμοσύνη ήρθε πολύ σύντομα, όμως δεν παύει να είναι ένα χαρούμενο γεγονός''.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, η Kate ήθελε πάντα μια μεγάλη οικογένεια, και συγκεκριμένα το ιδανικό για την ίδια είναι να αποκτήσει έξι παιδιά.

Την ίδια ώρα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για την ανησυχία που υπάρχει στον κύκλο της Kate Middleton, σχετικά με τις πρωινές αδιαθεσίες που είχε και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, οι οποίες μπορεί να την κάνουν να χάνει πιο εύκολα βάρος. 

"Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, αλλά η Κate θα μπορούσε πραγματικά να χάσει βάρος λόγω της συγκεκριμένης κατάστασης που αντιμετωπίζει''.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει πως η εγκυμοσύνη της Kate δεν θα μπορούσε να έρθει σε πιο κατάλληλη στιγμή, αφού η ίδια θα ήθελε πολύ το μωρό της να βρίσκεται στην ίδια ηλικία με αυτό της Meghan και του Ηarry.

Παρ' όλη την επιθυμία της να ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός, η Kate Middleton τηρεί προς το παρόν σιγήν ιχθύος, αφού δεν θέλει να επισκιάσει την είδηση της εγκυμοσύνης της Meghan που περιμένει το πρώτο της παιδί. 

Από την άλλη, αρκετά είναι και τα δημοσιεύματα που σχολιάζουν την εικόνα της δούκισσας του Cambridge, η οποία είναι αρκετά αδύνατη και ταλαιπωρημένη, και μάλλον γι' αυτό ''ευθύνεται'' ο νεογέννητος πρίγκιπας Louis.

must.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1096