Απίστευτο: Πασίγνωστος κούκλος ηθοποιός πόσταρε τον αριθμό τηλεφώνου του στο twitter. Μάθε τον και συ!

30.01.2019Αυτός είναι ο αριθμός τηλεφώνου του Ashton Kutcher! Ο πασίγνωστος ηθοποιός προχώρησε σε μια κίνηση που κανείς μας δεν περίμενε.

Αφορμή στάθηκε ένα tweet του σε follower όπου έγραψε: «Μου λείπει να έχω μια πραγματική σύνδεση με αληθινούς ανθρώπους. Την κοινότητά μου. Από εδώ και στο εξής μπορείτε να μου στέλνετε μηνύματα» Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε όλους αλλά τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε αληθινοί με τους άλλους και θα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τα σπουδαία. +1 (319) 519-0576.»

Μετά από αυτό ξέσπασε μεγάλος πανικός στο κοινωνικό δίκτυο από θαυμαστές του Ashton Kutcher! Τότε ο ίδιος επανήλθε προσθέτοντας: «Ναι αυτό είναι το τηλέφωνό μου σε περίπτωση που κάποιος έχει αμφιβολίες.»

Οι fans άρχισαν αμέσως να επικοινωνούν μαζί τους μέσω μηνυμάτων στο συγκεκριμένο αριθμό! Τότε, ο 40χρονος ηθοποιός μετά από μερικές ώρες διέγραψε το συγκεκριμένο tweet εξηγώντας ότι έχει βομβαρδιστεί από μηνύματα.

Όσοι πάντως έστειλαν μήνυμα στο Kutcher έλαβαν μία αυτοματοποιημένη απάντηση: «Γεια, είμαι ο Άστον. Αυτό είναι ένα αυτόματο κείμενο για να σας ενημερώσω ότι έλαβα το μήνυμά σας. Βεβαιωθείτε ότι κάνατε κλικ στον σύνδεσμο και προσθέστε το τηλέφωνό μου για να μπορώ να σας απαντήσω». Το είδαμε κι αυτό!

hallocy.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


705