Πένθος: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών γνωστό μοντέλο!

25.04.2019Σε ηλικία μόλις 37 ετών έφυγε από την ζωή μοντέλο και σκόρπισε το πένθος στην οικογένεια της και ο πόνος είναι αβάσταχτος. Την είδηση του θανάτου της έκανε η οικογένεια της με μια δημόσια ανακοίνωση.

Ο ηθοποιός σύζυγός της Ντέμιαν Μπισίρ ανακοίνωσε με αφόρητο πόνο ότι η Στέφανι έφυγε "ειρηνικά" στις 20 Απριλίου.

Ο Ντέμιαν δεν διευκρίνισε την αιτία του θανάτου. "Αγαπητοί φίλοι, εκ μέρους των οικογενειών Σερκ και Μπισίρ Ναχέρα, με αβάσταχτο πόνο ανακοινώνω ότι στις 20 Απριλίου, η πολυαγαπημένη μας Στέφανι Σερκ, η λατρεμένη και αγαπημένη μου σύζυγος πέθανε ειρηνικά".

Και συνέχισε γράφοντας: "Είναι μία από τις πιο δύσκολες και θλιβερές στιγμές της ζωής μας και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μας πάρει να ξεπεράσουμε τον πόνο. Η όμορφη, αγγελική και ταλαντούχα παρουσία της Στέφανι θα μας λείψει αφόρητα. Θα την έχουμε στην καρδιά μας πάντα. Ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές σας και με σεβασμό ζητάμε την κατανόησή σας ώστε να θρηνήσουμε ήρεμα και ιδιωτικά αυτές τις απίστευτα δύσκολες στιγμές. Είναι ελπίδα μας ότι η όμορφή μας Στέφανι, ο άγγελός μου και η αγάπη της ζωής μου, θα αναπαυθεί σε αιώνια ειρήνη".

youweekly.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
1048