Ελληνίδα παρουσιάστρια ξανά ερωτευμένη μετά τον πρόσφατο χωρισμό της

10.11.2017



Το καλοκαίρι έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Δημήτρη Πίγκο αφού λίγους μήνες πριν, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα τα οποία δεν μπορούσε να λύσει. Ο λόγος για την Μαρία Λουίζα Βούρου που αυτό τον καιρό έχει δυο πολύ σημαντικούς λόγους για να είναι πανευτυχής.

Ο πρώτος είναι η πρόταση που της έχει γίνει από το Makedonia TV για να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής "Όλα Καλά!" και ο δεύτερος είναι ο νέος έρωτας που της χτύπησε την πόρτα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fthis.gr, ο άντρας που έκανε την καρδιά της να "φτερουγίσει" και πάλι ονομάζεται Γιάννης Παπαγεωργίου και είναι στέλεχος σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών. "Η σχέση τους είναι ακόμα στην αρχή. Ωστόσο, είναι πολύ καλά και ήρεμα μαζί!", αποκάλυψε πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Αυτή την περίοδο η Μαρία Λουίζα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, λόγω των γυρισμάτων της εκπομπής της, ωστόσο, φροντίζει να βρίσκει πάντα χρόνο για να περνάει όμορφες στιγμές με τον καλό της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz στην πρώτη του κοινή έξοδο. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, τα τρυφερά χάδια και οι ματιές που αντάλλασσαν καθ' όλη της διάρκεια της βραδιάς μαρτυρούσαν ότι ένα φλογερό ειδύλλιο έχει γεννηθεί. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω.

ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3404