Συγκλονίζει Κύπριος ηθοποιός - Ο θάνατος της τυφλής αδελφής του και ο καρκίνος (βίντεο)

05.12.2017Οι ρόλοι που έχει παίξει, έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό κάνοντας τον ιδιαίτερα συμπαθή. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του συγκλόνισε με τα λεγόμενα του αποκαλύπτοντας τα δύσκολα παιδικά του χρόνια του χρόνια, την πικρία που είχε για τους γονείς του αλλά και τον θάνατο της αδελφής του.

Όπως αποκάλυψε είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς οι γονείς του είχαν χωρίσει και δεν νοιαζόντουσαν για εκείνον. Περιέγραψε τις στιγμές που τελείωνε την προπόνηση ποδοσφαίρου και δεν είχε φαγητό για να φάει. Μάλιστα σε μια από εκείνες τις στιγμές λυπήθηκε τον εαυτό του και κοίταξε τον ουρανό ζητώντας την βοήθεια του θεού. Ωστόσο όπως είπε δεν έχει κανένα παράπονο μαζί τους αφού έτσι αντιλαμβάνονταν τα πράγματα.

Η μόνη πικρία από τον πατέρα του είναι ότι δεν στάθηκε στο πλάι της άρρωστης αδελφής τους η οποία ήταν τυφλή και έπασχε από την επάρατο νόσο. «Η αδελφή μου ήταν πολύ ταλαντούχα αλλά έχασε το φως της νωρίς. Χτυπήθηκε από την κακιά αρρώστια νωρίς και της γέμιζα τα κενά που της άφηναν οι καλλιτεχνικές της παρορμήσεις. Της έλεγα «Νικούλλα μου άκουσε με σε αυτό που θα κάνω» και της έβγαζα ρόλους. Καμιά φορά έγραφα κανένα διαφημιστικό κειμενάκι και πηγαίναμε στο στούντιο για να κάνει εκφώνηση δήθεν. Έτσι για να γεμίσει η ζωή της. Ήταν άτυχο παιδί» είπε ο Κύπριος ηθοποιός Σταύρος Λούρας χθες βράδυ 4/12 στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ Α Τετ» στο ΡΙΚ. Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

newsbomb.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


2544