Θα ντρέπεστε να αγγίξετε τους τοίχους σας (τόσο καθαροί θα είναι!) αυτή την Άνοιξη!

07.04.2018Το ξέρουμε το σενάριο. Μπαίνει η Άνοιξη, τα παιδάκια σας χαίρονται υπερβολικά, αρχίζουν να ζωγραφίζουν στους τοίχους, στα έπιπλα και όπου βρουν επιφάνεια που θεωρούν ότι θα γίνει ο τέλειος καμβάς τους. Εσείς όμως δεν πτοείστε, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

Παίρνετε το Σφουγγάρι Super Cleaner Scotch-Brite™, φτιάχνετε τη συνταγή που κάνει θαύματα και σβήνετε τα «αριστουργήματα» των μικρών καλλιτεχνών σας από τους τοίχους σας και από όλες τις άλλες επιφάνειες.

Θα χρειαστείτε
1 μπολ με νερό
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλάκια σούπας ξίδι
Σφουγγάρι Super Cleaner

Ακολουθήστε τις οδηγίες
Χρησιμοποιήστε τη λευκή πλευρά του Σφουγγαριού Super Cleaner για να αφαιρέσετε τα σημάδια και την μπλε για να καθαρίσετε τα υπολείμματα. Βρέξτε το Σφουγγάρι μόνο με νερό. Δε χρειάζεται σαπούνι ή απορρυπαντικό!

Για ξύλινες επιφάνειες
Για ξύλινες επιφάνειες ή επενδύσεις τοίχων, χρησιμοποιήστε το Σφουγγάρι Super Cleaner για να αφαιρέσετε τους λεκέδες και στη συνέχεια φτιάξτε ένα μείγμα με ελαιόλαδο, ξύδι και 1 λίτρο νερό. Με ένα Πανί Γενικής Χρήσης Scotch-Brite™ μπορείτε να περάσετε όλη την επιφάνεια που θέλετε να γυαλίσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε καθαρές και αστραφτερές επιφάνειες σε ελάχιστο χρόνο!

Για άλλες επιφάνειες
Χρησιμοποιήστε το Σφουγγάρι Super Cleaner και σε πλακάκια, πατώματα ή πόρτες, καθώς αφαιρεί σημάδια από στυλό, μαρκαδόρους και δαχτυλιές μόνο με νερό!

Όσο για το πάτωμα, Σφουγγαρίστρα Μικροϊνών, Κουβάς με εργονομικό στίφτη, Σκούπα Double Action και Φαράσι.

Όλα Scotch-Brite™!

Και τώρα που έχετε καθαρούς τοίχους και πάτωμα και ηρεμήσατε, μπορείτε να παίξετε και να ζωγραφίσετε με τα παιδάκια σας σε… χαρτί αυτή τη φορά ή να συνεχίσετε με το Spring Cleaning με τη βοήθεια των Προϊόντων Scotch-Brite™ στο υπόλοιπο σπίτι!

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
271