Νέες εξελίξεις για το φονικό στο Στρόβολο: Τους λήστεψαν το 2015, τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας και τα κουτσομπολία

21.04.2018Δυο και πλέον 24ωρα από το στυγερό έγκλημα με θύματα τον 60χρονο καθηγητή και την 59χρονη σύζυγο του και από την μια η κοινή γνώμη συνεχίζει να παρακολουθεί παγωμένη τις εξελίξεις της υπόθεσης και από την άλλη η αστυνομία να προσπαθεί να στήσει το πάζλ του εγκλήματος.
 
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων, οι ανακριτές δεν έλαβαν χθες κατάθεση από τον 15χρονο γιο του τραγικού ζεύγους , κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σήμερα.  Μια κατάθεση η οποία θα ρίξει φως στην υπόθεση καθώς αναμένονται να απαντηθούν σημαντικοί γρίφοι ενώ θα είναι καθοριστική για τα επόμενα βήματα των ανακριτών.
 
Την ίδια ώρα η αστυνομία συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις από πρόσωπα που προέρχονται από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της οικογένειας, αξιολογώντας κάθε πληροφορία που βρίσκεται ενώπιον της.

Είχαν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας
 Από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας στην οικία του ζεύγους μετά το έγκλημα και τις αναφορές για κουκουλοφόρους, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε ίχνος παραβίασης και τα παράθυρα ήταν κλειστά. Ως εκ τούτου το σενάριο ληστεία μετά φόνου αποκλείστηκε και οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν προς άλλη κατεύθυνση καθώς δημιούργησε ερωτηματικό για το πώς εισήλθαν στην οικία οι δράστες, όπως είπε ο 15χρονος γιος.
 Σημαντικό στοιχεία είναι επίσης ότι κατά το 2015, η οικία του ζεύγους τέθηκε στο στόχαστρο διαρρηκτών οι οποίοι έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο το οποίοι περιείχε διάφορα παλιά ρολόγια και χρυσαφικά. Μετά την διάρρηξη το ζεύγος αύξησε αρκετά τα μέτρα ασφαλείας της οικίας.  
 
Στο μικροσκόπιο οι λογαριασμοί της οικογένειας
 Σε επίσημη ενημέρωση της η αστυνομία είχε αναφέρει ότι έχει σχηματιστεί μια εικόνα και υπάρχουν ενδείξεις, ωστόσο το τοπίο παραμένει θολό ως προς τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών.  
 
Σε μια προσπάθεια να εξεταστούν όλες οι πτυχές, οι ανακριτές της υπόθεσης απέστειλαν χθες επιστολές σε τραπεζικά ιδρύματα για την αποκάλυψη των τραπεζικών λογαριασμών με σκοπό να διαπιστωθεί εάν έγιναν οποιεσδήποτε κινήσεις τον τελευταίο καιρό.
 
Επίσης νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, διαψεύδουν τις φήμες περί μεταβίβασης κληρονομιάς στον 15χρονο γιο τον τελευταίο καιρό καθώς φαίνεται κάτι τέτοιο να μην έχει συμβεί.

Διαψεύδεται κι άλλο κουτσομπολιό…
 Μετά το στυγερό έγκλημα τα σενάρια και τα κουτσομπολιά έδιναν και έπαιρναν με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις.
 Σε ότι αναφορά τις φήμες ότι ο 15χρονος γιος της οικογένειας έμαθε πρόσφατα και μάλιστα «πριν από τρεις μέρες» ότι είναι υιοθετημένος, ούτε αυτό φαίνεται να ισχύει καθώς ο «Π» αναφέρει ότι είχε ενημερωθεί σε ηλικία 6 ετών (το 2009) και μάλιστα στην παρουσία παιδοψυχολόγων τους οποίους κάλεσαν οι θετοί του γονείς.

Πηγή: reporter.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


2676