Έγινε και αυτό στην Κύπρο! Έκρυψε την κοπέλα του μέσα σε αυτοκίνητο για να την πάρει με πλοίο στην Αγγλία

21.04.2018Μια απίστευτή ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας όπου ένας άντρας έκρυψε την κοπέλα του μέσα σε αυτοκίνητο για να την πάρει με πλοίο στην Αγγλία, με πρωταγωνιστή τον 49χρονο Peter Evans και συμπρωταγωνίστρια την σύντροφό του Μelany Rivera.

Ο «απελπισμένος» Βρετανός ο οποίος γνώρισε τη σύντροφό του  κατά τη διάρκεια της απασχόλησης τους στην Κύπρο, έψαχνε τρόπο να την πάρει μαζί του στην Αγγλία, φοβούμενος ότι αφού έχασε τη δουλειά της στο νησί μας θα την έστελναν πίσω στις Φιλιππίνες. Σκέφτηκε λοιπόν ένα πρωτοφανή τρόπο μεταφοράς της στην πατρίδα του.

Έτσι λοιπόν αγόρασε ένα εισιτήριο (με οχηματοαγωγό πλοίο) για τον εαυτό του, ύψους 1500 λιρών, έδωσε άλλες 300 λίρες για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, μόνο και μόνο για να κρύψει στο πορτ-παγκάζ αυτού την ερωμένη του.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το οποίο διήρκησε 2,5 βδομάδες σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, την μετέφερε από το καπό του αυτοκινήτου στην καμπίνα του, όπου και έμενε κατά διαστήματα η κοπέλα ενώ αυτός περνούσε τον περισσότερο χρόνο στο δωμάτιο του και έβγαινε μόνο για να πάρει φαγητό.

Μάλιστα όπως αναφέρεται σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε στο Κορκ της Ιρλανδίας οι αρμόδιες αρχές, δεν την εντόπισαν αφού κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι και η Φιλιππινέζα η οποία δούλευε στην Κύπρο έγινε αντιληπτή στο Southampton,  όταν και εντοπίστηκε στο καπό(!!) του αυτοκινήτου.

Ο δικηγόρος του 49χρονου χαρακτήρισε την πράξη του ως μια κίνηση απελπισίας και ένα χαζό λάθος και με τον Εvans να τιμωρείται με 300 ώρες κοινωνικής εργασίας καθώς και 6μηνη φυλάκιση με αναστολή. Όσον αφορά την κοπέλα του, αυτή  βρίσκεται ακόμα στην Αγγλία, έκανε αίτηση για άσυλο η οποία και απερρίφθη και ζήτησε επανεξέταση.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού
tothemaonline.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
4366