Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, στο πλαίσιο της εξαγωγικής της δραστηριότητας, προχώρησε στο σχεδιασμό μίας απόλυτα εκσυγχρονισμένης ιστοσελίδας, αποκλειστικά για τις εξαγωγές της εταιρείας.

23.07.2018Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, στο πλαίσιο της εξαγωγικής της δραστηριότητας, προχώρησε στο σχεδιασμό μίας απόλυτα εκσυγχρονισμένης ιστοσελίδας, αποκλειστικά για τις εξαγωγές της εταιρείας.

Μέσα από την ιστοσελίδα, τόσο οι πελάτες όσο οι συνεργάτες και οι καταναλωτές, μπορούν να ενημερωθούν για την ιστορία, το όραμα, την αποστολή, τις κατηγορίες προϊόντων και τις κυριότερες  χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται εξαγωγικά η Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Παράλληλα, η νέα ιστοσελίδα ενημερώνει για όλες τις εκθέσεις στις οποίες συμμετέχει η εταιρεία με δυνατότητα δήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή.  

Η έναρξη της λειτουργίας της  νέας ιστοσελίδας της Χαραλαμπίδης Κρίστης, εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό για την ανανέωση της εταιρικής εικόνας, αποτελώντας ένα ακόμα σημείο αναφοράς στην πορεία ανάπτυξης, εξέλιξης και εκσυγχρονισμού σε επίπεδο επικοινωνίας της Χαραλαμπίδης Κρίστης.

http://exports.charalambideschristis.com.cy/

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


347