Η Beyoncé όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά περιμένει και δίδυμα…ξανά

31.07.2018Και ενώ οι μέρες περνούν και οι συναυλίες της Beyonce με τον Jay Z συνεχίζονται κανονικά, τόσο οι φήμες για την εγκυμοσύνη της εξαπλώνονται. Και δεν μπορούμε πια να τις αγνοήσουμε είναι η αλήθεια. Οι τελευταίες φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε είναι αρκετά κοντινές και είμαστε πλέον σίγουρες πως αυτό που βλέπουμε είναι φουσκωμένη κοιλίτσα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, πληροφορίες του Life&Style θέλουν την τραγουδίστρια να περιμένει και πάλι δίδυμα. Είναι αλήθεια πως αυτό δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, όμως το μέγεθος της κοιλίτσας της δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Ο Dj Khaled που άνοιξε την Κυριακή την συναυλία του ζευγαριού, είχε μαζί τον γιο του και στα backstage η Bey φάνηκε να διασκεδάζει αρκετά με τον μικρούλη.

Η 36χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα λευκό κορμάκι όλο χάντρες, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι λευκές over the knee μπότες και στεκόταν όρθια δίπλα στον μικρό γιο του Dj, χαμογελώντας πλατιά. Κοιτάμε και ξανακοιτάμε τις φωτογραφίες και δεν μπορείς με τίποτα να μας πείσεις πως δεν είναι και πάλι έγκυος.

queen.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1047