Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ : Εγκαίνια στο Τμήμα Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας

23.11.2018


Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ προχώρησε σε αναβάθμιση του Τμήματος Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας.

Τα εγκαίνια του Τμήματος πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στους χώρους του Νοσοκομείου, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, στην παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διεύθυνσης, των Ιατρών Συνεργατών και του προσωπικού της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ. Παρευρέθηκαν επίσης πολιτικοί αξιωματούχοι και εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε από τον Διευθυντή του τμήματος Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας, Δρ. Κλεάνθη Ιωαννίδη, ο νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος General Electric Architect 3 Tesla, ο οποίος εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο τμήμα. Πρόκειται για ένα από τους λιγοστούς μαγνητικούς τομογράφους που έχουν εγκατασταθεί στην Ευρώπη. Επιτρέπει τη διενέργεια κορυφαίας ποιότητας ειδικών εξετάσεων (advanced imaging), ενώ η σχετικά ευρεία διάμετρός του καθιστά την εξέταση άνετη ακόμα και για άτομα με κλειστοφοβία.

Το Τμήμα Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ είναι από τα πιο σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα κέντρα στην Κύπρο, στελεχωμένο από έμπειρους ιατρούς ακτινολόγους και εξειδικευμένο παραϊατρικό προσωπικό. Παρέχεται η δυνατότητα διεκπεραίωσης μεγάλου εύρους εξετάσεων, οι οποίες διενεργούνται με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα

 Πάθαμε όλοι σοκ: Βίντεο με το bullying που έκαναν στον 16χρονο στην Λάρνακα που έφυγε απο την ζωή! Του βαλαν φωτιά ενω κοιμότανε! Συγκλονισμένοι οι οργανωμένοι γονείς από την προβολή τα ντοκουμέντα που έφερε στο «φως» το AlphaNewsLive, και που περιέχει στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο άτυχος 16χρονος μαθητής που άφησε την τελευταία του πνοή σε νεανικό πάρτι γενεθλίων στην Επαρχία Λάρνακας το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου, ήταν θύμα συστηματικού bullying. Επαληθεύτηκαν όσα ακούγαμε… Σε επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο των οργανωμένων γονέων μέσης εκπαίδευσης, Κυριάκο Νικηφόρου μας ανέφερε ότι τα βίντεο που κατέχει το AlphaNewsLive έχουν επαληθεύσει τα όσα ακούστηκαν μετά το θάνατο του μαθητή. Τόνισε πως οι οργανωμένοι γονείς θα ζητήσουν από την Αστυνομία να διερευνηθεί άμεσα το περιστατικό ώστε να αποφευχθούν στον μέλλον παρόμοιες καταστάσεις. «Δυστυχώς φαίνεται να επαληθευόμαστε σε όλα αυτά που ακούγονταν από την πρώτη στιγμή και σίγουρα μας έχουν συγκλονίσει και ως Παγκύπρια Συνομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης και ως γονείς ζητούμε από την Αστυνομία άμεσα να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία αιωρούνται και να διερευνήσει πλήρως το περιστατικό με στόχο να γίνουμε σοφότεροι και να αποφύγουμε πιθανόν μελλοντικές δυσάρεστες καταστάσεις». Δείτε το σχετικό βίντεο:


702