Παίκτης του Power Of Love 2 είχε εμφανιστεί σε εκπομπή του ΑΝΤ1 φορώντας μόνο το εσώρουχό του!

09.01.2019



Ο δεύτερος κύκλος του Power of Love βρίσκεται σχεδόν δέκα μέρες στον τηλεοπτικό αέρα και ήδη έχουν ξεκινήσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από το παρελθόν των παικτών του reality αγάπης του ΣΚΑΪ, το οποίο φαίνεται πώς είναι αρκετά… πικάντικο.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, έγινε γνωστό ότι μια παίκτρια είναι ηθοποιός και, μάλιστα, συμμετείχε στην ενότητα «Διλήμματα», στην εκπομπή της Κατερίνας Καινιούργιου. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό που προκάλεσε αίσθηση. Πρόσφατα, δημοσίευμα εφημερίδας αποκάλυπτε πώς υπάρχει ένας παίκτης, ο οποίος έχει παιδί και το κρύβει, αλλά κι ένας ακόμα που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Εμείς, κάνοντας μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε πώς ένα από τους πιο fit παίκτες του παιχνιδιού έχει εμφανιστεί στην εκπομπή «Late Night» του Γιώργου Λιάγκα, φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Ο λόγος για τον Φίλιππο Αρβανίτη, ο οποίος φορώντας ένα μαύρο στενό μποξεράκι εμφανίστηκε στο πλατό συνοδεύοντας τη Νατάσα Καλογρίδη, εντυπωσιάζοντας με το καλλίγραμμο κορμί του.

tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5113