Κρίσιμες ώρες για νεαρό Κύπριο ηθοποιό: Στην εντατική με εγκεφαλικό «Σας παρακαλώ όλους προσευχηθειτε...»

20.03.2019Κρίσιμες ώρες περνάει αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε στα social media μέσα απο το δικό του λογαριασμό τον οποίο χειρίζεται φιλικό του πρόσωπο ζητάει όλους τις προσευχές μας. Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική έχοντας πάθει εγκεφαλικό.

"Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους του Στέλιου, πως ο Στέλιος περνά δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματα και κλήσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νέα του" .

Πριν απο λίγες μέρες ο Στέλιος περνούσε και πάλι δύσκολες ώρες καθώς μια ξαφνική μόλυνση σε παλιά του εγχείρηση είχε ως αποτέλεσμα να μπει δυο φορές στο χειρουργείο.

Ο λόγος για τον Στέλιο Γεωργιάδη που γνωρίσαμε μέσα απο διάφορες σειρές του νησιού μας με τελευταία το Τατουάζ. Πρόκεται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο που εργάζεται και ως κομμωτής και ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με όλους και όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγω. Οι προσευχές όλων μας Στέλιο είναι μαζί σου

Η ανάρτηση στα social media για τις κρίσιμες ώρες που περνάει ο ηθοποιός έφερε τεράστια αγωνία στα αγαπημένα του πρόσωπα που γέμισαν τα social media του με τις προσευχές τους. Δείτε πιο κάτω τις εικόνες:

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


26345