Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Στο αναπηρικό καροτσάκι αγκαλιά με τον γιο του! Οι φωτογραφίες μέσα από το κέντρο αποκατάστασης!

23.05.2019



Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι πολύ δύσκολη και ο παρουσιαστής δίνει καθημερινή μάχη, μετά το τροχαίο που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή! Φυσικά η σύζυγός του, Eβελίνα Βαρσάμη,στέκεται βράχος δίπλα του παρ’όλες τις αντιξοότητες… Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μπορεί να αντιδρά όταν ακούει μουσική, ωστόσο, μετά από ενάμιση χρόνο δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί ενώ και η επικοινωνία του είναι πολύ περιορισμένη.

Η Εβελίνα Βαρσάμη τον επισκέπτεται φυσικά καθημερινά στο νοσοκομείο αποκατάστασης στην περιοχή του Κορωπίου. Oι φωτογραφίες που είχε ποστάρει η ίδια στις αρχές του χρόνου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εξάλλου δείχνουν πόσο σοβαρή και δύσκολη είναι η κατάστασή του αλλά και την αγάπη που η ίδια τρέφει για τον σύζυγό της. Δείτε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη αγκαλιά με τον γιο του, πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι:

hallocy.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς








Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα






2703