Σοκαριστικό βίντεο: Ο Βαλάντης μετέδωσε στα social media την επέμβαση που έκανε στο κεφάλι του

16.11.2017Σοκάρει ο Βαλάντης! Ο τραγουδιστής έκανε μια επέμβαση στο κεφάλι του και επέλεξε να μοιραστεί την στιγμή αυτή με τους φίλους του στο facebook δείχνοντας όλα όσα έγιναν μέσα στο ιατρείο.
Μπορεί οι εικόνες που ακολουθούν στα δυο βίντεο λίγο πιο κάτω να είναι ενοχλητικές για κάποιους. Για τον λόγο αυτό αν δεν αντέχετε να δείτε μην τα ανοίξετε, καθώς δεν υπάρχει κάποια επεξεργασία και οι εικόνες είναι πραγματικές. 
"Live η αφαίρεση της κυστούλας μας που μας χαλάει το μέτωπο από τον dr Όμηρο Χαλβατζούλη.....!" σχολίασε ο Βαλάντης στο ένα από τα δυο βίντεο που πόσταρε. Ο τραγουδιστής πήγε στον γιατρό του για να αφαιρέσει μια κύστη που είχε στο κεφάλι του. Ο γιατρός του, του έκανε τοπική αναισθησία και έτσι είχε κανονικά όλες τις αισθήσεις του χωρίς βέβαια να καταλαβαίνει κάποιον πόνο. 
Στην αρχή του βίντεο ο Βαλάντης εξηγεί τι πρόκειται να κάνει, ενώ στο δεύτερο βίντεο ο τραγουδιστής δείχνει το γιατρό να ξεκινά τη διαδικασία. Εκείνος ψύχραιμος βιντεοσκοπεί με το κινητό του την επέμβαση.
Δείτε λίγο πιο κάτω τα δυο βίντεο.

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


262