Απίστευτο: Η Μαρία Κορτζιά χαστούκισε δημόσια Κύπριο παρουσιάστή!

17.11.2017Από τη μια την κάλεσε στην εκπομπή έστρωσε κόκκινα χαλιά και αυτή του ανταπέδωσε τη ζεστή φιλοξενία με … ένα χαστούκι!  Ο λόγος για την Μαρία Κορτζιά η οποία είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Πρίγκιπα Πρίγκιπας Saturday Night στο ΣΙΓΜΑ. 
Στην ερώτηση του Κώστα Πρίγκιπα αν θα … απήγαγε τον Πιέρο Σωτηρίου για να πάρει λίτρα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, η Μαρία Κορτζιά με το δίκιο της τον χαστούκισε με όλη της τη δύναμη! 
Ρωτήσαμε τον Κώστα Πρίγκιπα πόσο δυνατό ήταν το χαστούκι στην κλίμακα από το 1 μέχρι το 10 και μας απάντησε ότι «θα έβαζα το χαστούκι στην κατηγορία ελαφρύς μπάτσος, η γυναίκα μου σαφέστατα και με δέρνει πιο δυνατά είτε σωματικά, είτε και ψυχολογικά» Αυτά δήλωσε ενώ συνέχισε αναφερόμενος στο χαστουκάκι «στην αρχή ξεκίνησε για την τηλεθέαση, σου λέει ο τηλεθεατής που θα δει το χαστούκι –δώστου που πάνω του πελλού- και χαίρεται. Μετά όμως πρέπει να ομολογήσω ότι μου … άρεσε, τόσο που θα το ζητάω από όλους τους καλεσμένους ακόμα και από το κοινό». Όλα αυτά το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 23:00 το βράδυΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1145