Θέκλα Πετρίδου: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα της που είναι ιερέας! Η συνομιλία τους λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της! [βίντεο]

13.03.2018Οταν πήραμε στα χέρια μας το βίντεο αυτό νομίσαμε αρχικά ότι η Θέκλα ζητούσε τις ευλογίες από ιερέα για να πάει καλά η νέα της εκπομπή στο ΣΙΓΜΑ, “Θέκλα μιλάμε ανοιχτά”, όμως το βίντεο μας διέψευσε!

Πραγματικά πριν από λίγη ώρα ήρθε στα χέρια μας αυτό το βιντεάκι, με πρωταγωνίστρια τη Θέκλα που κάνει facetime κλήση. Το πρόσωπο που απεικονίζεται δεν είναι άλλο από τον πατέρα της παρουσιάστριας-ψυχολόγου-συγγραφέα Θέκλας Πετρίδου, ο οποίος και θα κάνει εμφάνιση στη σημερινή της εκπομπή με θέμα "Μήπως οι γονείς μπλέκονται στη ζωή σας περισσότερο από ότι αντέχετε;". Ο πάτερ Ανδρέας Πετρίδης θα εμφανιστεί στην εκπομπή της κόρης του Θέκλας Πετρίδου και θα μάθουμε αν ανακατεύετε τελικά στην ζωή της κόρης του! Μαζί στο στούντιο και ο συμπαθέστατος και γλυκύτατος Πέτρος Αθανασίου που μάλλον σήμερα θα έχει πιο ενεργό ρόλο στη συζήτηση μεταξύ πατέρα και κόρης.

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
1064