Η ακύρωση του γάμου της Θέκλας - Αποκάλυψε την τιμή των δύο της νυφικών που δεν φόρεσε ακόμα – VIDEO

09.08.2018Η συζήτηση της εκπομπής της Θέκλας Πετρίδου στο ΣΙΓΜΑ, την Πέμπτη (9/8) καταπιάστηκε με τους αδιάκριτους ανθρώπους. Ο καλεσμένος της, Νικόλας Ιωαννίδης θέλοντας να εξηγήσει πώς κατάφερε ο ίδιος με τα χρόνια να ‘δουλέψει’ την διακριτικότητά του, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο, είπε ότι δεν θα είχε κάποιο θέμα αν η Θέκλα Πετρίδου επιθυμούσε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του με το νυφικό της.

Αυτό έδωσε το έναυσμα στην Θέκλα Πετρίδου γελώντας να αποκαλύψει ότι έπλυνε πρόσφατα το ένα από τα δύο της νυφικά, οπόταν δεν θα είχε πρόβλημα να εμφανιστεί δημόσια με αυτό, αφού δεν το φόρεσε ποτέ.

Θέλοντας να εξηγήσει η παρουσιάστρια της εκπομπής «Θέκλα Μιλάμε Ανοιχτά» γιατί έπλυνε το νυφικό της είπε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο θα παντρευόταν με τον σύντροφό της, αλλά για λόγους που δεν αφορούν στο ίδιο το ζεύγος ο γάμος ακυρώθηκε.

Για τον γάμο της δεν αγόρασε ένα, αλλά δύο νυφικά, τα οποία στοίχιζαν 35 δολλάρια το καθένα. Ο λόγος που αγόρασε δύο νυφικά ήταν ότι το πρώτο που αγόρασε ήταν στα κιλά που ηταν στο παρελθόν, 100 plus και το άλλο ήταν στενό της...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και μάθετε πότε σκοπεύει η Θέκλα Πετρίδου να ενωθεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων με τον σύντροφό της στο video που ακολουθεί:

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


531