Θεά η Αριστοτέλους: Αποκάλυψε πως έκανε φωτογράφιση με μαγιό και της έκαναν ολα τα είδη photoshop!

19.09.2018Με αφορμή τις δηλώσεις πρώην παίκτριας του ριάλιτι μόδας «Next Top Model» για τα «στημένα» του παιχνιδιού, η Χριστιάνα Αριστοτέλους άδραξε την ευκαιρία και αναφέρθηκε σε μια δική της εμπειρία από τον χώρο της ομορφιάς και συγκεκριμένα την περίοδο που είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία.

Η παρουσιάστρια του «Με αγάπη Χριστιάνα» αναφερόμενη στο πώς κάποιες κοπέλες αντιμετωπίζουν τον χώρο της μόδας και το τι εικόνα έχουν για τον εαυτό τους, αποκάλυψε πως και η ίδια, όταν ήταν μικρότερη σε ηλικία δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα για την ομορφιά της και για το αν μπορούσε ή όχι να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός μοντέλου.

«Όταν πήγα εγώ στα καλλιστεία και βγήκα Miss Κύπρος, το 2001, πραγματικά δεν είχα το σώμα για μοντέλο, δεν μπορούσα να το αντιληφθώ. Ειλικρινά δεν μπορούσα εγώ να το δω. Τώρα που με βλέπω κάποια χρόνια μετά, το βλέπω, αλλά τότε δεν μπορούσα να το καταλάβω, ότι δεν είχα τις αναλογίες μοντέλου, ούτε μετά είχα τις αναλογίες μοντέλου… Με έβαλαν μια φορά να κάνω φωτογράφιση με μαγιό και επέρασα από όλα τα είδη photoshop που υπήρχαν!», σχολίασε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου:

newsit.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


502