Αποχώρηση βόμβα Βίκυς Καγιά απο Next top model «Ή αυτός ή εγώ! Να μαζευτεί και να κόψει τα καραγκιοζιλίκια»!

20.09.2018Θα φύγει από το παιχνίδι GNTM;
Είναι γνωστό ότι η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο σοβαρά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση.Πρώτα απ’ όλα η κοπέλα έχει δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή της από τα 14 χρόνια της και τίποτα απολύτως δεν της έχει χαριστεί. Η συγκεκριμένη γυναίκα ενδιαφέρεται προφανώς πολύ για την εξωτερική της εικόνα. Άλλωστε είναι αλήθεια ότι η Βίκυ δουλεύει με την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και με το προφίλ της.Έχω ξαναγράψει ότι η συγκεκριμένη κοπέλα ακόμη και μέσα στα σκουπίδια να την πετάξεις θα λάμψει. Είναι ο άνθρωπος που ένα σκληρό ριάλιτι μπορεί να το φέρει στα μέτρα του τηλεθεατή προκειμένου να μην προσβάλλεται η αισθητική του.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο έμαθε το Vanda's blog στο Youweekly.gr άστραψε και βρόντηξε στα διευθυντικά στελέχη του Star. Θεωρεί ότι μπορεί ο ψιλόλιγνος φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός με τις παρατηρήσεις του και τα σχόλια του να φέρνει κάποια νούμερα αλλά στην πορεία του παιχνιδιού όλο αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ.Η Βίκυ Καγιά πιστεύει και το μετέφερε στα διευθυντικά στελέχη του star ότι όταν αρχίσει η κριτική στο Twitter και στα social media δεν θα μείνει μόνο στο Δημήτρη Σκουλό που κάνει τα σχόλια, αλλά η μπάλα θα πάρει όλους τους κριτές τα κορίτσια που θα διαγωνίζονται και το τελικό προϊόν.

Τους είπε επίσης ότι οι διαφημιστές και τα προϊόντα τους δεν θα θέλουν να τα διαφημίσουν σε ένα πρόγραμμα το οποίο προσβάλλει την γυναικεία φύση. Η παρουσιάστρια πιστεύει ότι ο φωτογράφος έχει βγει εκτός ορίων κριτικής. Θεωρεί ότι τα σχόλια του πάνε κόντρα στο γυναικείο φύλο και την αισθητική του μέσου τηλεθεατή του Star.
Γι’ αυτό το λόγο είπε: «Σας προειδοποιώ για τελευταία φορά η αυτός η εγώ αποφασίστε πως θέλετε να πάει το σόου,εγώ να μείνω σε μια κριτική επιτροπή που προσβάλλει με τέτοιο τρόπο κορίτσια 18 ή 19 χρονών δε μένω σε καμία περίπτωση μάζεψε τον και φροντίστε να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια. Εξηγείστε του ότι μπορεί να γίνει γνωστός και με άλλον τρόπο» Αυτά μας μετέφερε στο Youweekly.gr ότι είπε η Βίκυ Καγιά μεγάλο στέλεχος του καναλιού.

Δεν ξέρουμε αν το Star θα την ακούσει πάντως ένα είναι σίγουρο εμείς συμφωνούμε με αυτή τη στάση και θέση 100%!

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
1695