Καταγγελία στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για το Τατουάζ: Τι συνέβη;

21.10.2018Στο στόχαστρο της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης φαίνεται ότι μπαίνει για ακόμα μία φορά η δραματική σειρά του Alpha, «Το Τατουάζ».

Οι σκηνές βίας που προβάλλονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα φαίνεται ότι προκαλούν την οργή των τηλεθεατών που προβαίνουν σχεδόν καθημερινά σε καταγγελίες προς την αρμόδια Αρχή που καλείται να εξετάσει το ενδεχόμενο εάν το κανάλι παραβιάζει ή όχι τις νομοθεσίες παρά τις συστάσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν. «Δεν είναι θέμα που με αφορά» δηλώνει ο παραγωγός της σειράς Κούλλης Νικολάου ο οποίος εξηγεί ότι «Η σειρά Τατουάζ είναι ελληνικής παραγωγής και προέλευσης, οπόταν εμείς παράγουμε τη σειρά για την ελληνική τηλεόραση.

Το γεγονός ότι ο Alpha Ελλάδος, μεταπωλεί τη σειρά στον Alpha Κύπρου, δεν είναι θέμα που με αφορά. Προσφάτως, η παραγωγή πωλήθηκε και σε ένα μεγάλο κανάλι των αραβικών χωρών και προβάλλεται ήδη και σε δέκα ακόμα αραβικές χώρες. Οπότε, φανταστείτε, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης -κάθε χώρας, να επεμβαίνει σε μια παραγωγή που εγώ έχω δημιουργήσει μόνο για την Ελλάδα. Άρα, δεν παράγω για την Κύπρο, οπόταν δεν μπορώ να έχω καμία απαίτηση». Υποστήριξε, μάλιστα, ότι «Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης πρέπει να ανασυγκροτηθεί ως προς τις απόψεις της και να αναθεωρήσει πράγματα και καταστάσεις».

hallocy.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


713