Χριστιάνα Αριστοτέλους: Μιλάει πρώτη φορά για τα φημολογούμενα 2 εκατομμύρια που κέρδισε η οικογένειά της στο Τζόκερ

14.11.2018Η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Τετάρτη, 14/11, με γέλια αναφέρθηκε στο κουτσομπολιό που θέλει την οικογένεια της να έχει κερδίσει τα 2 εκατομμύρια στο τζόκερ.

Η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου σκάζοντας στα γέλια έκανε αναφορά στους ανθρώπους που θυμήθηκαν να επικοινωνήσουν με την οικογένειά της για να μάθουν αν κέρδισαν το τζόκερ.

«Εκερδίσαν τζ εν σας το λαλούν» λένε ατομα στο στενό τους περιβάλλον όταν τους απαντούν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είπε η Αριστοτέλους.

Από την άλλη, όπως είπε γελώντας, κάποιοι ισχυρίζονται ότι η μητέρα της Χριστιάνας Αριστοτέλους εξακολουθεί να πηγαίνει στην δουλειά της επειδή δεν θέλει να το καταλάβει κανένας.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» είπε ότι δεν παίζουν τζόκερ, παρόλο που θέλουν να κερδίσουν. Όπως ανέφερε θα άλλαζε η ζωή της και αν τα κέρδιζε θα ξοφλούσε όλα τα χρέη της οικογένειας και θα έκτιζε μια πολυκατοικία και θα έπαιρναν όλοι από ένα διαμέρισμα, κάτι που αποτελεί ένα από τα παιδικά της όνειρα της. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1205