Δάκρυα συγκίνησης για τον ξεχωριστό καλεσμένο στο πάρτυ του μικρού Αντρέα σε πάρκο της Λευκωσίας

14.03.2019Ένα συγκινητικό βίντεο ετοίμασε ο Σύνδεσμος Σύνδρομο Down με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα για το Σύνδρομο Down, που γιορτάζεται στις 21 Μαρτίου.

Η ιστορία αρχίζει όταν μια ημέρα στο πάρκο, ο μικρός Βασίλης παίρνει το θάρρος και προσεγγίζει τον μικρό Ανδρέα ενώ παίζει. Οι δύο γνωρίζονται και γίνονται φίλοι. Τότε ο Ανδρέας καλεί τον φίλο του στο πάρτι των γενεθλίων του.

Ο Βασίλης πηγαίνει στα γενέθλια αλλά διστάζει να πλησιάσει όταν βλέπει ότι και όλοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι είναι παιδάκια με σύνδρομο Down. Ο μικρός Ανδρέας τρέχει προς το μέρος του φίλου του, τον παίρνει από το χέρι, τον βάζει στην παρέα και όλοι μαζί σβήνουν τα κεράκια της τούρτας στέλνοντας ηχηρό μήνυμα "Leave no-one behind", που είναι και το σύνθημα της φετινής εκστρατείας.

Στόχος του βίντεο είναι να δείξει ότι τα άτομα με σύνδρομο Down είναι αποδεκτά, μπορούν να έχουν φίλους και έχουν να πάρουν αλλά και να δώσουν όπως κάθε "φυσιολογικό" άτομο.

Το βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε αφιλοκερδώς, σκηνοθέτησε ο Κώστας Χατζησταύρου και εμφανίζεται και η ηθοποιός Μαρίνα Βασιλείου.

alphanews.live

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1003