Απίστευτο στην Τουρκία: Η σύζυγος και η ερωμένη του γέννησαν την ίδια μέρα (δείτε)

04.10.2018Μια πρωτοφανής υπόθεση βρίσκεται ενώπιον τουρκικού δικαστηρίου. Σύμφωνα με την Χουριέτ, η σύζυγος και η ερωμένη ενός 36χρονου από την νοτιοανατολική Τουρκία, έφεραν ακριβώς την ίδια ημέρα στη ζωή τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα ο Nazim A. είχε παντρευτεί την 27χρονη Hulya, το 2008. Το ζευγάρι έχει τέσσερις κόρες. Ο 36χρονος που εργαζόταν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών σε νοσοκομείο της επαρχίας Şanlıurfa, είχε παράλληλα δεσμό με μια γιατρό που εργάζεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Λίγο μετά που η σύζυγος του έφερε στον κόσμο την 4η κόρη τους, ανακάλυψε την σχέση που είχε ο 36χρονος με την εν λόγω γιατρό. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο λόγος που δεν ήταν παρόντας στη διάρκεια του τοκετού, ήταν γιατί βρισκόταν σε άλλο νοσοκομείο όπου την ίδια μέρα η ερωμένη του έφερνε στον κόσμο ένα αγοράκι.

“Μου έδωσες τέσσερις κόρες, όμως αυτή μου έδωσε ένα αγόρι”, φέρεται να απάντησε στη σύζυγο του όταν του ζήτησε εξηγήσεις. Η υπόθεση έχει οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου με την 27χρονη να ζητεί διαζύγιο όπως επίσης και την κηδεμονία των παιδιών τους.

alphanews.liveΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
2466