Απίστευτο στην Τουρκία: Η σύζυγος και η ερωμένη του γέννησαν την ίδια μέρα (δείτε)

04.10.2018



Μια πρωτοφανής υπόθεση βρίσκεται ενώπιον τουρκικού δικαστηρίου. Σύμφωνα με την Χουριέτ, η σύζυγος και η ερωμένη ενός 36χρονου από την νοτιοανατολική Τουρκία, έφεραν ακριβώς την ίδια ημέρα στη ζωή τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα ο Nazim A. είχε παντρευτεί την 27χρονη Hulya, το 2008. Το ζευγάρι έχει τέσσερις κόρες. Ο 36χρονος που εργαζόταν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών σε νοσοκομείο της επαρχίας Şanlıurfa, είχε παράλληλα δεσμό με μια γιατρό που εργάζεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Λίγο μετά που η σύζυγος του έφερε στον κόσμο την 4η κόρη τους, ανακάλυψε την σχέση που είχε ο 36χρονος με την εν λόγω γιατρό. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο λόγος που δεν ήταν παρόντας στη διάρκεια του τοκετού, ήταν γιατί βρισκόταν σε άλλο νοσοκομείο όπου την ίδια μέρα η ερωμένη του έφερνε στον κόσμο ένα αγοράκι.

“Μου έδωσες τέσσερις κόρες, όμως αυτή μου έδωσε ένα αγόρι”, φέρεται να απάντησε στη σύζυγο του όταν του ζήτησε εξηγήσεις. Η υπόθεση έχει οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου με την 27χρονη να ζητεί διαζύγιο όπως επίσης και την κηδεμονία των παιδιών τους.

alphanews.live



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3705