Εκατομμυριούχος πληρώνει 5.500 ευρώ για να έχει παρέα σε συναυλίες. Δείτε το link για την αίτηση!

09.07.2019Μία διαφορετική εμπειρία πέραν της πολυτέλειας στην οποία έχει συνηθίσει, θέλει να ζήσει ένας κροίσος - αγνώστων στοιχείων - και «προσλαμβάνει» παρέα για να πηγαίνουν μαζί σε συναυλίες ανά την Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο εκατομμυριούχος, που προτιμά να μην αποκαλύψει την ταυτότητα του, αναζητά βοήθεια στα βασικά που χρειάζονται για ένα μουσικό φεστιβάλ, όπως να του αγοράσει το εισιτήριο, τον εξοπλισμό κάμπινγκ, να του στήσει τη σκηνή και φυσικά να παρακολουθήσουν μαζί τις συναυλίες. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για αυτή τη θέση πληρώνει 5.500 ευρώ και έχει ελάχιστες απαιτήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, να έχουν εμπειρία από μουσικά φεστιβάλ και συναυλίες και να έχουν διαβατήριο σε ισχύ.

Ο εκατομμυριούχος που υποστηρίζει πως δεν έχει ξαναπάει ποτέ σε μουσικό φεστιβάλ, ψάχνει για υποψήφιους μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Hush Hush, όπου μπορεί να κάνει και την αίτηση του όποιος ενδαφέρεται!

insider.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα

Βαρύ πένθος για γνωστή Ελληνίδα: «Δεν πρόλαβα να σου δώσω το δώρο σου» (photos) Η απώλεια του αγαπημένου της προσώπου την βύθισε στη θλίψη και στο πένθος. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί τον πόνο της με τους followers της και να μιλήσει για την απώλεια αυτή μέσα από το Instagram.​​​​​​​ Συγκλονίζει η σπαρακτική ανάρτησή της: «Δεν ήμουν βιολογικό σου παιδί αλλά με μεγάλωσες σαν δικό σου ήσουν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές και επιλογές μου με στήριζες με τα σωστά και τα λάθη μου δεν σε είδα ποτέ στεναχωρημένο η να κλαις είχες πάντα να μου χαρίζεις ηρεμία όσες δυσκολίες και αν πέρασες δεν σε ένοιαζε ο εαυτος σου αρκεί να είμαστε όλοι όσοι αγαπάς καλά !σήμερα ράγισε η καρδιά μου μπαμπά μου μου έφυγες και ψάχνω να βρω δύναμη να το αντέξω δεν πρόλαβα να σου πω το ποσό σ’ αγαπάω και ποσό ανάγκη σε έχω στην ζωή μου δεν πρόλαβα να σου δώσω και το δώρο σου....»


853